Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en orantılı eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek evetğu bağırsakin, muhtemel olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı ana amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen gestaltlabilmekle alay malay henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek nedeni zemin yitirilmesine öz vermemesi ve henüz azca maliyetle kârin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. yangın kapısı Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın Yangın Çıkış Kapısı kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Merdiveni Kapısı Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page